Walhalla Design Logo

WALHALLA DESIGN

ontwerp

Angelica Karsten is een freelance interieurontwerpster uit Uithoorn. Voor haar nieuwe bedrijf Walhalla Design heeft bluewallmedia het logo ontworpen. Het logo is voorzien van prachtige patronen en past zo perfect bij de naam en gewenste uitstraling.
BuurtKadoos Website

BUURTKADOOS

ontwerp

In opdracht van Buurt&Co B.V. heeft bluewallmedia het design van de website onderhanden genomen. Het design is vervolgens door Bolden omgezet naar een responsive website op basis van Bootstrap inclusief een custom Content Management System. Met dit CMS kunnen via één backend 3 websites worden bijgehouden.
DealDichtbij Website

DEALDICHTBIJ

ontwerp & ontwikkeling

In opdracht van Buurt&Co B.V. heeft bluewallmedia de website voor DealDichtbij ontwikkeld; een platform waarop consumenten eenvoudig de beste lokale deals kunnen vinden. De website is volledig responsive en eenvoudig bij te houden via een custom Content Management System.
Brandt kaarsen Website

BRANDT KAARSEN

ontwikkeling

Om de handgemaakte sojakaarsen van Brandt kaarsen ook online aan te kunnen schaffen, heeft bluewallmedia een webshop voor Brandt kaarsen ontwikkeld. Om de webshop, die volledig responsive is, makkelijk te kunnen beheren, wordt er voor de back-end gebruik gemaakt van WordPress in combinatie met WooCommerce.
KarstenMedia Website

KARSTENMEDIA

ontwerp & ontwikkeling

Om de diensten en het portfolio van KarstenMedia op juiste wijze te etaleren, heeft bluewallmedia de website volledig vernieuwd. Hierbij hebben wij zowel het design als de codering voor onze rekening genomen. De website is volledig responsive om zo op elk apparaat goed weergegeven te worden.
InspiratieKadoos Website

INSPIRATIEKADOOS

ontwerp & ontwikkeling

In opdracht van Buurt&Co B.V. heeft bluewallmedia de website voor InspiratieKadoos gemaakt. De website is volledig responsive en bevat o.a. een inschrijf- en reviewfunctie. Daarnaast is de website eenvoudig bij te houden via een custom Content Management System.

CONTACT