Angélique Visagie & Hair Website

VISAGIE HAIR

ontwerp & ontwikkeling

Angélique Kleist is een freelance visagist en hairstyliste uit Mijdrecht. Om de vindbaarheid te optimaliseren heeft bluewallmedia een generieke domeinnaam weten te claimen. Hierop draait een portfolio-website die makkelijk kan worden bijgehouden met het content management systeem van WordPress.
BuurtKadoos Website

BUURTKADOOS

ontwerp

In opdracht van Buurt&Co B.V. heeft bluewallmedia het design van de website onderhanden genomen. Het design is vervolgens door Bolden omgezet naar een responsive website op basis van Bootstrap inclusief een custom Content Management System. Met dit CMS kunnen via één backend 3 websites worden bijgehouden.
Walhalla Design Logo

WALHALLA DESIGN

ontwerp

Angelica Karsten is een freelance interieurontwerpster uit Uithoorn. Voor haar nieuwe bedrijf Walhalla Design heeft bluewallmedia het logo ontworpen. Het logo is voorzien van prachtige patronen en past zo perfect bij de naam en gewenste uitstraling.
InspiratieKadoos Website

INSPIRATIEKADOOS

ontwerp & ontwikkeling

In opdracht van Buurt&Co B.V. heeft bluewallmedia de website voor InspiratieKadoos gemaakt. De website is volledig responsive en bevat o.a. een inschrijf- en reviewfunctie. Daarnaast is de website eenvoudig bij te houden via een custom Content Management System.
LEEFblog Website

LEEFBLOG

ontwerp & ontwikkeling

Op Leefblog.nl schrijft Angelica Karsten vol passie over inspirerende ondernemers en hun producten of diensten. Om eenvoudig te kunnen bloggen heeft bluewallmedia leefblog.nl opgezet via WordPress. Via dit systeem is het toevoegen, aanpassen en verwijderen van diverse soorten content een fluitje van een cent.
KarstenMedia Website

KARSTENMEDIA

ontwerp & ontwikkeling

Om de diensten en het portfolio van KarstenMedia op juiste wijze te etaleren, heeft bluewallmedia de website volledig vernieuwd. Hierbij hebben wij zowel het design als de codering voor onze rekening genomen. De website is volledig responsive om zo op elk apparaat goed weergegeven te worden.
DealDichtbij Website

DEALDICHTBIJ

ontwerp & ontwikkeling

In opdracht van Buurt&Co B.V. heeft bluewallmedia de website voor DealDichtbij ontwikkeld; een platform waarop consumenten eenvoudig de beste lokale deals kunnen vinden. De website is volledig responsive en eenvoudig bij te houden via een custom Content Management System.
Brandt kaarsen Website

BRANDT KAARSEN

ontwikkeling

Om de handgemaakte sojakaarsen van Brandt kaarsen ook online aan te kunnen schaffen, heeft bluewallmedia een webshop voor Brandt kaarsen ontwikkeld. Om de webshop, die volledig responsive is, makkelijk te kunnen beheren, wordt er voor de back-end gebruik gemaakt van WordPress in combinatie met WooCommerce.

CONTACT