OVER


Wij maken prachtige websites, geweldige webwinkels, slimme webconcepten, sprekende logo's en fraaie huisstijlen.

DIENSTEN

bluewallmedia staat voor prachtige ontwerpen, betrouwbare code, slimme oplossingen en persoonlijke ondersteuning. Van ontwerp en ontwikkeling tot onderhoud en hosting, wij helpen je graag.

Websites &
Webwinkels


Wij ontwikkelen websites en webwinkels. Van simpele single-page website tot uitgebreide webwinkel met duizenden producten.

Logo's &
Huisstijlen


Wij ontwerpen sprekende logo's en fraaie huisstijlen om jouw bedrijf, product of dienst op een juiste manier te presenteren.

Hosting &
Domeinen


Wij zorgen voor de beste oplossing voor hosting en domeinen door gebruik te maken van de betrouwbare diensten van TransIP.

OVER ONS

Het kan altijd beter. Daarom dagen we onszelf constant uit om betere ideeën te bedenken, mooiere ontwerpen te maken en slimmere technieken te gebruiken.

Wij vinden het belangrijk om te zeggen wat we doen en te doen wat we zeggen. Zo weet je altijd precies wat je van ons kunt verwachten.

De drijvende kracht achter bluewallmedia is Nicholas van den Berg. Eind 2010 zette hij bluewallmedia naast zijn studie op. Inmiddels hebben we een hechte klantenkring opgebouwd waar we ontzettend fijn mee samenwerken. Wil je hier ook bijhoren? Wij horen het graag.

WERK

CONTACT